Team building

Jocul de tip airsoft este un sport modern și atractiv, fiind considerat cea mai nouă și mai antrenantă modalitate de a petrece timpul liber. Airsoftul reprezintă o simulare a unei acțiuni de tip militar, ca hobby recreativ de weekend sau ca activitate de team building. Replicile de airsoft pun accent pe copierea cât mai exactă a armelor de foc reale, dar având grijă ca aceste jucării să nu poată fi modificate în arme reale și să nu poată răni. Menționăm faptul că replicile și muniția utilizate NU SUNT PERICULOASE. Armele folosite sunt practic niște jucării mai elaborate, care folosesc propulsia pe bază de baterii electrice. Muniția utilizată o reprezintă mici biluțe de plastic, cu diametrul de 6 mm și cu o greutate de 0,20 grame. Energia cinetică dezvoltată este redusă, în cel mai rău caz posibil, dacă ești lovit de la circa 2-3 metri, bila oricum nu trece prin haine și se manifestă ca o mică lovitură. Singura zonă potențial periculoasă sunt ochii, iar în acest sens vom lua măsuri stricte de protecție, ochelarii sau masca fiind absolut obligatorii. Noi utilizăm exclusiv arme electrice, care sunt foarte sigure în exploatare, nu degajă gaze sau alte fluide.

Videoclip prezentare joc airsoft!

            În jocul de airsoft sunt stabilite și respectate reguli de siguranță obligatorii și sunt luate măsuri de prevenire pentru eventuale accidente. Strategiile și planurile sunt foarte importante, iar scenariiile se pot adapta atât la specificul fiecărei locații, cât și la nivelul de pregătire fizică și la dorința participanților. Airsoftul îți oferă ocazia să petreci câteva ore împreună cu prietenii într-un mod antrenat, participând la diverse “scenarii”, reușind să te detașezi complet de problemele cotidiene.

Organizarea fiecărui eveniment este personalizată în funcție de numărul de participanți, locația disponibilă, starea vremi, etc.

  • Numărul ideal de participanți pentru un joc este de 12-16 de persoane.
  • Durata unui joc este de circa 2-3 ore, la care se adaugă minim 1 oră instructajul inițial, echiparea, familiarizarea cu echipamentul și cu armele.
  • Scenariul va fi unul complex, bazat pe realizarea unor misiuni precise, cu obiective punctate în funcție de dificultate, Se pune accentul pe acțiunile în echipă, coordonarea cu ceilalți colegi fiind esențială. Se folosesc hărți iar comunicarea se face prin stații radio.
  • Cu câteva zile înaintea jocului fiecare participant va primi o descriere a scenariului și o hartă, fiind de preferat organizarea unei ședințe tactice cu o zi înainte de joc.
  • Fiecare grupă fiind condusă de către un comandant, care va fi un jucător cu experiență.
  • Participanții vor veni echipați cu o ținută lejeră sportivă, similară pentru o drumeție.
  • Fiecare jucător va primi în dotare o armă automată și/sau pistol și muniție nelimitată (în funcție de preferințe și tipul de scenariu ales), echipament de protecție obligatoriu (ochelari), elemente de identificare (banderole colorate). În funcție de anumite circumstanțe sau pentru anumite persoane, organizatorii vor oferi și echipament tactic suplimentar (mască protecție față, vestă tactică, cască, protecții brațe/picioare, stații  radio).
  • În paralel cu derularea jocului, la locația respectivă va fi amenajat un poligon de tir, unde se vor putea derula trageri contra-cost cu armele din dotare.
  • Se vor oferi diplome de participare și fotografii realizate de către un fotograf profesionist.
  • Pe durata desfășurării evenimentului este STRICT INTERZIS consumul de băuturi alcoolice.